Hvorfor vælge en pølsepude?

Pølsepude | Graviditets- og ammepude fra B'Comphy

Hvad er en pølsepude?

Der findes mange fortolkninger af en pølsepude. Heriblandt både yogapøller, pyntepuder og sofaarmlæn. De findes både i korte og lange versioner. Fælles for dem alle er, at de er runde, hvorfor navnet også er opstået. Vores pølsepude hos B’Comphy går under navnet Graviditets- og ammepude. Denne er specielt designet til at give dig som gravid ekstra komfort under din graviditet og amning. Dermed ikke sagt, at den ikke også kan bruges som pyntepude i sengen.

3 gode grunde til at anskaffe dig en pølsepude

 1. Pølsepuden giver dig støtte og komfort under din graviditet
  Under din graviditet ændre din krop sig hele tiden. Du kan opleve, at det er svært at finde en komfortabel sovestilling, nu hvor din krop ikke længere er, som den plejer. Vi anbefaler derfor at sove i sideliggende med en pølsepude mellem knæene for at give dig den bedste hvilestilling for dine hofter. Læs mere om den anatomiske hvilestilling her. Derudover bliver din mave – særligt i tredje trimester – både større og tungere i takt med, at baby vokser. Puden kan lægges rundt om og under maven, hvilket giver dig en ekstra behagelig støtte.

 2. Brug pølsepuden, når baby er kommet til verden
  Når din familie er blevet et medlem rigere står amning for døren. Det betyder også mange timer med den lille i armene om end amningen foregår fra bryst eller fra flaske. Her kan puden blive din bedste ven, da den aflaster dine arme, skuldre og nakke under amningen. Har du flere spørgsmål omkring brugen af en pude under amning, har vi skrevet to artikler omkring brugen af en pølse/ammepude:
  Hvilken ammepude skal man vælge?
  Hvordan bruger man en ammepude?

 3. Pølsepuden er håndlavet i Tyskland, allergivenlig og 100% OEKO-TEX certificeret.
  Det er vigtigt for os, at du nyder at bruge vores produkter og køber dem med god samvittighed. Derfor er alle produkter fra B’ComphyTM håndlavet i Tyskland. De er lavet under ordentlige arbejdsforhold, i en lækker kvalitet og med kortest mulig tranport. Derudover planter vi et nyt træ for hvert produkt, der sælges.

Brug pølsepuden på flere måder

Vores pølsepude er først og fremmest designet til at støtte og give komfort under din graviditet. Dernæst kommer amningen, hvor puden aflaster din krop, så du som mor kan slappe af i skuldre, nakke og arme. Legen stopper dog ikke her.

I barnets første måneder, kan du, ved hjælp af den lille strop i hver ende af puden, lukke puden, så den danner en seng til den lille. Her kan barnet ligge trygt og godt, mens du er sikker på, at han/hun ikke triller nogle steder. Når dit barn har lært at sidde selv, kan du bruge puden til at skabe en hyggekrog i legeværelset. Det er vigtigt, at du ikke bruger puden i siddende stilling før dit barn selv har kræfter til at holde sin siddende balance. Barnets knogler er stadig meget bløde i starten og skal derfor have tid til at udvikle sig i sit eget tempo.

God fornøjelse med din nye pølsepude!

Pølsepude | Graviditets- og ammepude fra B'Comphy

Login