Bliv B'comphy-ambassadør

Er du gravid eller nybagt mor? Og vil du hjælpe os med at fortælle dine følgere om vores produkter? Vi er altid på udkig efter nye B’Comphy-ambassadører.

Vi ønsker at skabe en bedre verden for mor og barn. Derfor bruger vi GOTS-certificeret økologisk bomuld i mange af vores produkter, ligesom alle produkter er 100% OEKO TEX-certificerede. Vi ønsker desuden at fokusere på genanvendelighed, hvorfor det er let eks. at fylde sin graviditets- og ammepude op med nye mikrokugler. 

Vores produkter bliver håndlavet i EU – nærmere bestemt Tyskland. Det gør de, fordi vi mener, at kort transport og ordentlige arbejdsforhold er med til at skabe en bedre verden nu – og i fremtiden. For hver pude, vi sælger, planter vi et træ i danske folkeskove. Træer er med til at passe på vores grundvand og miljø. Og for hvert træ vi planter, gør vi en lille forskel. Har du lyst, kan du læse mere om vores bæredygtige profil.

Hvem leder vi efter?

Er du aktiv på sociale medier? Passer vores brand på dit? Vi søger dygtige content creators, der kan lave lækkert og æstetisk indhold – både nogle, der kan lave det til vores platforme og nogle, som vil dele indhold på deres egne. Det giver selvfølgelig allerbedst mening, hvis du er gravid eller nybagt mor og derved selv kan få stor glæde af vores produkter.

Et godt samarbejde er vigtigt for os. Derfor hjælper vi dig også gerne med sparring, hvis du har behov for det.

Login