Graviditetspuder og ammepuder

Graviditetspuder til gravide, der fortjener det bedste

Din krop ændrer sig, når du bliver gravid. I løbet af graviditetens 9 måneder, sker har din krop brug for omsorg og komfort. Men det du har brug for i starten er sjældent det samme som i slutningen af graviditeten. Graviditetspuder fra B’ComphyTM støtter din krop, så du kan få den bedst muligt søvn. Læg graviditetspuden mellem benene og under maven, så din liggestilling bliver bedre som gravid. 

Vores graviditetspude er specialdesignet til gravide. Med bløde kugler indeni er den medgørlig, så du kan forme den efter dit behov. På den måde hjælper du din krop med at finde sig til rette med den voksende mave og ændrede krop. En graviditetspude skal derfor være komfortabel og give dig ro og velvære, mens du er gravid.

God søvn som gravid

Har du svært ved at ligge ordentligt som gravid? Vælg en graviditets- og ammepude der er behagelig at ligge med. Puden hjælper dig med at ligge ordentligt og vinde søvnen tilbage. Produkter fra B’ComphyTM er lavet med gravide i centrum. Det bløde og formbare fyld skaber giver en god liggestilling og hjælper dig med bedre søvn. Søvn påvirkes af mange ting, når du bliver gravid – både fysisk og psykisk. Graviditetspuden kan være en hjælp til det fysiske. Sov godt, mens du er gravid – og få hjælp til amningen, når baby er blevet født.

3-i-en graviditetspude

Hos B’ComphyTM tilbyder vi en ammepude, som du kan bruge, når du er blevet mor. Men vores mest populære produkt er uden tvivl graviditets- og ammepuden, der kan bruges både under graviditeten og efter fødslen. Mens du er gravid, støtter den din krop, så du kan ligge ordentligt. Når du har født, bruger du den som ammepude til at bære barnet og få en god siddestilling, mens du ammer. Vil du skabe et godt miljø og en god liggeplads til baby? Brug den som en lille nest, hvor baby kan ligge blødt og trygt.

Find puderne i forskellige farver, der matcher dine hjemlige omgivelser. Skal den være grå, grøn, blå eller lyserød? Vælg den farve, du bedst kan lide eller køb et ekstra cover, så du kan skifte.

Ammepude, der er let at have med

Tager du på café med mødregruppen eller veninderne? Eller skal det være nemt at amme, når I er på familiebesøg? Ammepuden fra B’ComphyTM er lille og nemt at tage med dig. Ammepuden støtter dig, når du ammer og hjælper dig med at sidde ordentligt, når den lille skal have mad. Læg trygt baby’s hoved på puden og find brystet frem. På den måde kan du sidde ordentligt, så du ikke får en rygskade af at amme.

Login