Har du brug for en graviditetspude og/eller ammepude?

Få søvnen tilbage med en graviditetspude, der er håndlavet i tyskland, 100% OEKO TEX-certificeret, allergivenlig og behagelig. Og brug den som støtte, når du ammer – til gavn for dig og din ryg – og for baby.

Graviditets- og ammepude grøn
Vi har plantet et træ for dig
Graviditetspude / ammepude rosa
Hvid graviditets- og ammepude

Graviditespuder og ammepuder, der giver værdi til dig og din omverden

Med en af vores graviditets- og ammepuder kan du ligge ordentligt med din gravide mave. Det bløde stof og mikrokuglerne indeni kredser om din mave og mellem dine ben, så du kan ligge ordentligt. Håndsyet af gode materialer til gavn for dig og den lille.

For hver pude, vi sælger, planter vi naturligvis et træ i danske folkeskove i samarbejde med Growing Trees Network.

Vores mest populære graviditetspuder og ammepuder

Vi har samlet de 3 mest populære af vores ammepuder og graviditetspuder. Hvilken er din favorit?

Grå graviditets- og ammepude fra B'Comphy

Graviditets- og ammepude grå

Graviditets- og ammepuden er håndlavet i Tyskland, 100% OEKO TEX-certificeret og allergivenlig. Du kan nemt tage betrækket af og vaske den. Form den og brug den, så du får den bedst mulige graviditet og tid med amning.

Olivengrøn graviditets- og ammepude fra B'Comphy

Graviditets- og ammepude grøn

Graviditets- og ammepuden er lavet til dig, der er gravid og har svært ved at ligge ordentligt, når du skal hvile dig eller sove. Når du skal amme, hjælper den dig med at støtte baby, så du skåner ryggen for konstant løft, når den lille er sulten.

'Refill' ammepude fra B'Comphy

'Komma' ammepude

Vores lille ammepude 'Komma' er nem at have med, når du skal på tur med mødregruppen, på barselsbesøg eller familieturen kalder. Støt baby, når h*n skal ammes og skab den rette plads, så du passer på dig selv og den lille.

Hvad siger andre?

"Jeg har nu haft puden i ca en måned, og jeg kan ikke undvære den! Hverken om natten eller dagen, når jeg skal finde hvile. Den støtter på en behagelig måde, og der er så mange muligheder når man selv kan justere fyldet som man vil. Jeg kan varmt anbefale andre gravide denne pude!"
Maja
Graviditetspude / ammepude rosa

Vil du se hele vores udvalg?

Hvid graviditets- og ammepude

Login