Graviditets- og ammepude (150 cm) sand

1.199,00 kr.

Availability: Only 1 left in stock

-
+

SET I MAGASINET ‘BARSEL’

Få søvnen tilbage, mens du er gravid med en graviditetspude, er støtter din gravide krop. Vores graviditets- og ammepuder er håndlavet i Tyskland i bløde materialer, allergivenlig og 100% OEKO-TEX certificeret. Når baby er kommet til verden, støtter puden dig, når du skal amme.Lig med graviditetspuden under maven, så din krop aflaster ryggen fra mavens vægt og får lettere ved at slappe af. Graviditets- og ammepuden hjælper dig desuden med ikke at rulle om på ryggen, når du sover. Med graviditetspuden får du endelig en god og afslappende søvn.

Øvrige anvendelsesmuligheder og forlænget holdbarhed

B’Comphy graviditets- og ammepuden kan udover under søvn bruges til amning og som en lille nest, der hjælper baby med at slappe af uden at belaste ryggen. Har du eller din samlever en skade i benet, knæet el. lign. kan I desuden bruge graviditetspuden som støtte.

For at forlænge graviditetspudens holdbarhed kan du udskifte betrækket eller fylde den med nye mikrokugler. På den måde kan du bruge den til næste graviditet eller give den videre til en veninde. Vi planter et træ for hver solgt pude.

Login